Skip to main content
Join Institute Krav Maga Netherlands!

Over Institute
Krav Maga Netherlands

 • Trainen bij Institute Krav Maga Netherlands (IKMN) betekent dat je traint bij een professionele school waarbij kwaliteit & passie voor Krav Maga hoog in het vaandel staat. IKMN is één van de beste Krav Maga scholen ter wereld. En dat bewijzen we keer op keer, al sinds 2004.

  De lessen worden verzorgd door hoog gekwalificeerde, zeer gedreven en enthousiaste instructeurs. IKMN werkt met het hoogst opgeleidde Krav Maga team van Nederland en hier zijn we trots op.

  We zijn een onafhankelijk Krav Maga instituut en werken al 15 jaar met de beste mensen uit de Krav wereld. Ons team is opgeleid door de International Krav Maga Federation (IKMF), Krav Maga Global (KMG), S.M.A.R.T. Krav Maga, United Krav Maga, het Wingate Institute in Israel, en Nat Holman School for Instructors & Coaches in Israel.

  Ons instructeursteam bestaat uit 19 personen namelijk de hoofdinstructeur Heath Leavitt (Expert 4) en de instructeurs Roy (Expert 2), Edward (Expert 2), Niels (Expert 1), Jamie (Expert 1), David (Expert 1), Tom (Expert 1), Jorn (G4), Rob (G4), Geertjan (G5), Christiaan (G4), Dinneke (G3), Rob B. (G2), Gideon (G2), Kidz Krav instructeur Roberto (G4), instructeurs-in-opleiding Gabriel (G1), Rijeandrow (G1), Vincent (G1) en Kidz Krav instructeur-in-opleiding Mirjam.

  Onze club heeft meer dan 500 leden. Naast Krav Maga voor volwassenen (mannen èn vrouwen) is IKMN ook gespecialiseerd in het geven van Kidz Krav (6-12 jaar) en Krav Maga voor Tieners. Tevens hebben wij de specialismen in huis om Krav Maga training te geven aan politie (Law Enforcement) en defensie (Military). Daarnaast is ons team gecertificeerd in Primal Move/ Ground Force Method.

  Institute Krav Maga Netherlands geeft les op 9 locaties: Nijmegen is onze hoofdlocatie (in Nijmegen en directe omgeving hebben we zelfs 4 leslocaties) en daarnaast geven we ook les in Ede-Wageningen, Boxmeer, Uden, Veenendaal, Elst – Arnhem en Malden. Wekelijks verzorgen wij meer dan 30 lessen verdeeld over deze locaties.

  Je krijgt bij ons altijd les in een relatief kleine groep. Je zult tijdens een IKMN les dus nooit in een zaal staan met 30 of 40 andere leden. Wij geloven in persoonlijke aandacht en begeleiding. Daarnaast streven wij naar de hoogst mogelijke kwaliteit.

  Onze leerlingen zijn gemotiveerde, sportieve mensen. Mannen en vrouwen van verschillende achtergronden en verschillende opleidingsniveaus die allemaal 1 ding gemeen hebben: ze trainen bij Institute Krav Maga Netherlands! Samen vormen zij een hechte club.

  Ben je geinteresseerd in Krav Maga? Zoek je een zelfverdedigingssysteem wat echt werkt? Wil je graag werken aan je conditie en uithoudingsvermogen en af en toe eens je sportieve grenzen opzoeken?

  KOM TRAINEN BIJ INSTITUTE KRAV MAGA NETHERLANDS!

   

MISSIE IKMN

De missie van Institute Krav Maga Netherlands luidt als volgt: We zijn een team van hooggekwalificeerde instructeurs die zich als doel stellen professionele en gepassioneerde Krav Maga trainingen te verzorgen waarbij wij streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit.

Wij begeleiden onze leerlingen naar een fitte, meer zelfverzekerde en veiligere levensstijl. We streven naar excellente, afwisselende, prettige lessen waarbij de groepen nooit te groot zijn en we oog hebben voor iedereen die meetraint.

De instructeurs vormen samen een hecht team wat zich als doel stelt om plezier te hebben in hun eigen Krav Maga training en ernaar streeft zichzelf zo goed mogelijk te ontwikkelen. De instructeurs werken samen als een team en vormen samen met onze leerlingen een band waarbij we ernaar streven om de leerlingen persoonlijk te kennen en bekend te zijn met een ieder zijn persoonlijke trainingsdoelen.

Geschiedenis IKMN

Hoofdinstructeur Heath Leavitt behoort tot de allereerste lichting Krav Maga instructeurs in Nederland.

De club

Naast dat we met zijn allen serieus bezig zijn met het aanleren van Krav Maga vormen we ook gewoon een hele leuke groep mensen. Daarin zijn we echt “een club”. Je zult zien dat de sfeer in de lessen erg goed is en dat er ook buiten de lessen om er veel onderling contact is. Binnen de club gaan we met respect met elkaar om. Veel leden zijn met elkaar bevriend geraakt. 

IKMN HQ houdt je op de hoogte van alles wat er speelt en we zijn als dan ook zeer actief op Facebook, InstagramTwitter en YouTube. We publiceren met grote regelmaat foto- en videomateriaal en artikelen. We proberen hiermee Krav Maga zo goed mogelijk in beeld te brengen en dichter bij de mensen te brengen.


Zaken die we belangrijk vinden als IKMN hebben we beschreven in ons reglement en gedragscode. Lees a.u.b., voordat je bij ons komt trainen, dit eens aandachtig door.