Skip to main content
Find Nioh Studio

Nijmegen Noord/ Oosterhout

Nijmegen Noord groeit! In 2020 woont meer dan eenvijfde van de Nijmegenaren in de Waalsprong, verdeeld over de woonkernen Lent, De Waaijer en Oosterhout. Institute Krav Maga Netherlands heeft daarnaast ook veel leden uit Arnhem en Elst. 

In maart 2017 is IKMN gestart met het verzorgen van Krav Maga lessen in Nijmegen-Noord Oosterhout, slechts 4 minuutjes van Elst en 11 minuten van het Gelredome. Ook is deze locatie slechts 10 minuten verwijderd van het centrum van Nijmegen en zeer goed bereikbaar. 

In Nijmegen verzorgen we nu lessen op 4 verschillende leslocaties: Nijmegen Noord Oosterhout, Nijmegen Noord Lent,  in onze mooie IKMN dojo @ SportsPalace op de Nieuwe Dukenburgseweg en bij Sportzaal Bottendaal in het Centrum/Oost!

 • Met ons uitgebreide lesrooster in Nijmegen en de verschilllende locaties in en rondom de stad bieden wij ultieme flexibiliteit. Als lid ben je namelijk vrij om zelf te bepalen op welke avond of ochtend je wil trainen.
 • Je bent van harte welkom voor een (gratis) proefles. Naast lessen voor volwassenen hebben we hier ook specifieke Kidz Krav lessen en Tienergroepen.
 • Na de proefles mag je gelijk instromen en met je training beginnen.

Nijmegen Oosterhout: Gymzaal De Grote Boel

Gymzaal De Grote Boel

Thea Beckmanpad 5

6515 ZX, Nijmegen Oosterhout

(Voldoende gratis parkeergelegenheid)

Krav Maga aan de andere kant van de Waal!

Lestijden Nijmegen Noord/ Oosterhout


Krav Maga (v.a. 16jr.)

 • Vrijdag

  20:15 – 21:30 uur

  Gymzaal De Grote Boel

  Krav Maga Alle levels

Kidz Krav (6-11 jr.)

 • Vrijdag

  18:30 – 19:15 uur

  Gymzaal De Grote Boel

  Kidz Krav

Tienergroep Krav Maga (11 tm 15 jr)

 • Vrijdag

  19:15 – 20:15 uur

  Gymzaal De Grote Boel

  Tienergroep

Starten met Krav Maga in Nijmegen Noord Oosterhout


Gratis Proefles

Je mag bij Institute Krav Maga Netherlands een gratis proefles doen. Na de proefles kan je gelijk instromen en beginnen met je Krav Maga training. 

Ook tijdens de Corona crisis kan je gewoon bij ons terecht. We trainen in overeenstemming met de richtlijnen van het RIVM.

Bij het aanvragen van de proefles ontvang je alle benodigde informatie.

Nog vragen?

 • info@institute-kravmaga.nl
 • +31 6 28685666