Skip to main content
Find Nioh Studio

Veenendaal

 • Al vele jaren verzorgt onze hoofdinstructeur Krav Maga in Veenendaal voor een enthousiaste groep leden. We hebben in Veenendaal tevens een superleuke tienergroep.
 • Je bent van harte welkom voor een (gratis) proefles op deze hele leuke Krav Maga locatie. Na de proefles mag je gelijk instromen en met je training beginnen. Je kunt ervoor kiezen om 1x per week in Veenendaal te trainen maar je kunt ook een premium abonnement nemen en meerdere keren per week trainen door tevens te trainen in Ede-Wageningen, in Nijmegen Noord/Elst-Arnhem of bij de IKMN Nijmegen dojo @ SportsPalace. 

Gymzaal De Vallei

Sportlaan 3
3905 AD, Veenendaal

(Voldoende gratis parkeergelegenheid)

Let op: Ingang via de fitness aan de achterkant van het gebouw en dus NIET via het zwembad. Na binnenkomen rechtsaf de trap af en daar is de gymzaal.

Krav Maga in Veenendaal.

Lestijden Veenendaal


Krav Maga (v.a. 16 jr.)

 • Dinsdag

  19:30 – 20:45 uur

  (20:45 – 21:15 uur aanvullende training per level)

  Alle Levels

Tienergroep Krav Maga (11-16 jr.)

 • Dinsdag

  18:30 – 19:30 uur

  Tienergroep

Starten met Krav Maga in Veenendaal


Gratis Proefles

Je mag bij Institute Krav Maga Netherlands een gratis proefles doen. Na de proefles kan je gelijk instromen en beginnen met je Krav Maga training. 

Ook tijdens de Corona crisis kan je gewoon bij ons terecht. We trainen in overeenstemming met de richtlijnen van het RIVM.

Bij het aanvragen van de proefles ontvang je alle benodigde informatie.

Nog vragen?

 • info@institute-kravmaga.nl
 • +31 6 28685666