Skip to main content

Reviews &
Testimonials

FACEBOOK REVIEWS:

Google Reviews:

UITSTEKEND
38 recensies op
Toon Geerts
Toon Geerts
9 Januari 2024
Goede instructeurs en goede uitleg En veel uitdaging in waar je wat aan heb in je dagelijks leventje . En leuke en fijne groep waar we me trainen
Walter Schuman
Walter Schuman
5 Januari 2024
Ik train hier nu een maand ongeveer mee en vandaag voor eerste x ook in Nijmegen mee gedaan echt top trainingen en hele leuke leerzame lessen erg effectief ook als je geen vechtsport gewend bent ik heb al 3 jaar kickboksen en 2 jaar mma gedaan maar vind toch echt geweldig en ga er ook zeker mee door en examens doen maar dat duurt nog f voor dat ik daar klaar voor ben maar dat maakt het leuk dan heb je ook iets waar je het voor doet en niet aleen voor de fun 👌💪
Bastien Jeritsch
Bastien Jeritsch
5 Januari 2024
IKMN is echt de club om Krav Maga te leren! Het maakt niet uit of je jong of oud bent, man of vrouw, beginner of ervaren vechtsporter: iedereen zal een leuke les hebben en wat nuttigs leren! Bas, lid sinds 2015
marja christ
marja christ
4 Januari 2024
Ik doe krav maga sinds een half jaar bij institute krav maga Nederland een hele goede leerschool in zelfverdediging met top leraren en leerlingen alles wordt goed uitgelegd en ook voor gedaan . Dus wil je je zelfvertrouwen een boost geven vraag dan gerust een proefles aan.mij heeft het goed gedaan.
Sylvano van den Brink
Sylvano van den Brink
4 Januari 2024
Ik heb een nieuwe passie gevonden na mijn voetbalcarrière. Ik hou van het feit dat de trainingen en technieken super realistisch zijn, iets wat je tegen kunt komen in het dagelijks leven. Je zelfvertrouwen groeit er ook enorm van. Van mij zijn ze voorlopig niet af!
Alwi Euverman
Alwi Euverman
4 Januari 2024
Trainen om weerbaar en fit te worden in een ontspannen sfeer waar mannen en vrouwen met respect samen trainen. De trainers hebben echt verstand van de gevaarlijke situaties waar je in het dagelijks leven in terecht kunt komen (mede vanwege hun beroepen) en leren je technieken om eruit te komen en verkopen dus geen nep-verhaal. Daarnaast zijn het ook gewoon aardige mannen en vrouwen, altijd bereid om je uitleg en tips te geven die passen bij jouw niveau. Zeer laagdrempelig!
Thijmen Maus
Thijmen Maus
3 Januari 2024
Goede begeleiding, zeer enthousiaste trainers en fanatieke leden. Prettige omgeving voor zowel beginners als gevorderden!
Coen Roelofs
Coen Roelofs
3 Januari 2024
Goede trainers die goede lessen Krav Maga verzorgen. Ik train met heel veel plezier!
Pascal te Welscher
Pascal te Welscher
3 Januari 2024
Heath Leavitt is een hoog gekwalificeerde en zeer professionele trainer. IKMN is een topschool voor Krav Maga.
Nicky R
Nicky R
3 Januari 2024
Ik heb met veel plezier met mijn dochter bij IKMN getraind. Het onderlinge respect voor voor iedereen op wat voor niveau of conditie vond ik heel prettig . Een aanrader voor jong en oud!

Ashley Allouche
Ashley Allouche
09:43 06 Mar 21
I started with IKMN 6 years ago and I never left actually.Instructors, the chief Heath are just amazing for krav... maga.You will always have fun, get sweat and learn something during the lessons.I am from France and the language didn't change anything because they all speak English and they are willing to help in any case.I have traveled, went to different clubs but nothing in comparison of THIS club, the spirit, enthusiasm and way of teaching is different. It's definitely a high level krav maga and proud to be part of the club ?.Always there to support me and pushed me over my limits.I recommend 10000%.lees verder
Bekijk alle beoordelingen
js_loader