Skip to main content

Weapon & 
Fight Class

Of je nu net begint bij Institute Krav Maga Netherlands of al een tijd bij ons traint, Weapon & Fight Class is leuk en leerzaam voor iedereen. Op vrijdagavond van 19:45 tot 21:15 is er een wekelijkse Weapon & Fight Class bij locatie Hara in Nijmegen. Weapon & Fight Class maakt deel uit van ons Premium Abonnement. Onze premium leden kunnen dus meedoen aan deze les zonder extra kosten!

Het doel van de les is enerzijds het aanleren en verbeteren van alle vaardigheden op het gebied van slow fighting, sparren, grondgevecht, stoten, trappen en vechten tegen 1 of meerdere tegenstanders, en anderzijds het verbeteren van de lichamelijke conditie, het doorzettingsvermogen, kracht, lenigheid en uithoudingsvermogen. Ook tactisch inzicht is daarbij belangrijk. Daarnaast zijn er afwisselende themalessen rondom de wapens Stick – Knife – en Pistol. Hierbij komen alle technieken aan bod in het kader van verdedigen tegen deze wapens.

Het is DE perfecte aanvulling op de lessen Krav Maga. Zeker voor de gevorderden niveau’s, waarbij sparren ook onderdeel uitmaakt van het curriculum, is fight class zeer aan te raden.

We benaderen de hierboven genoemde facetten niet vanuit een “sport” achtergrond (lees: met regels) maar vanuit een op de realiteit gestoelde basis. Zo zul je bijvoorbeeld in een boksring nooit van achteren worden aangevallen en zijn er veel regels waar je je aan moet houden. In de praktijk zijn er echter geen regels en hoe je daar effectief mee omgaat leer je bij IKMN ook bij Weapon & Fight Class.

De lessen zijn anderhalf uur. Kies je voor het Premium abonnement waarbij je onbeperkt op alle locaties kan trainen dan mag je óók Fight Class doen.

Fight Class wordt aangeboden voor ALLE niveaus.

De benodigdheden zijn: scheenbeschermers, bokshandschoenen, bit en tok.

Heb je interesse in Weapon & Fight Class in combinatie met Krav Maga? Kies voor ons Premium Abonnement!

Provided Physiotherapies

Starten met Krav Maga


Gratis Proefles

Je mag bij Institute Krav Maga Netherlands een gratis proefles doen. Na de proefles kan je gelijk instromen en beginnen met je Krav Maga training. 

Nog vragen?

  • info@institute-kravmaga.nl
  • +31 6 28685666