Skip to main content
Learn Krav Maga with IKMN!

Tiener Krav 
Institute Krav Maga Netherlands

Institute Krav Maga Netherlands is gespecialiseerd in het lesgeven aan tieners. Al vele jaren verzorgen wij speciale Krav Maga lessen voor deze leeftijdsgroep. Op verschillende locaties, o.a. Nijmegen, Nijmegen Noord/ Arnhem-Elst, Ede-Wageningen en Veenendaal, is er een tienergroep voor tieners van 11 t/m 15 jaar.

Tijdens onze Tiener lessen worden alle facetten van de reguliere Krav Maga trainingen behandeld, maar speciaal toegespitst op middelbare scholieren. De leerlingen leren zich te handhaven in agressieve situaties. Ze leren zich o.a. verdedigen tegen; vastpakken, schoppen, stoten, bedreigingen met mes. Dit alles staand, zittend, liggend en tegen 1 of meerdere belagers. Niet alleen de fysieke zelfverdediging komt aan bod. Er wordt uitgebreid aandacht besteedt aan het aangeven van grenzen, kweken van de juiste mentaliteit, zelfvertrouwen, mentale weerbaarheid, respect voor jezelf en anderen en discipline.

Gemiddeld 2x per jaar organiseren we examens voor de tienergroepen. De tieners mogen dan examen doen voor het curriculum waarvoor ze hebben getraind en daarna doorstromen naar het volgende level. Na een succesvol examen ontvangen de tieners een levelpatch en een officieel IKMN diploma.

Krav Maga trainen bij Institute Krav Maga Netherlands betekent veiliger en zelfverzekerder door het leven gaan!

We hebben een uitgebreid aanbod van wekelijkse tienerlessen. De tienerlessen worden verzorgd door onze hoofdinstructeur, Heath Leavitt en IKMN Instructeurs Rob, Niels en Rijeandrow. De tienerles is voor tieners van 11 t/m 15 jaar. (Vanaf 16 jr mag je meedoen in de volwassenengroep.)

Je bent van harte welkom in onze tienergroepen!

Waar en Wanneer

IKMN Dojo bij SportsPalace

Lestijden:

Maandagavond:

19:00 – 20:00 uur

Dinsdagavond:

18:30 – 19:30 uur

Woensdagavond:

19:00 – 20:00 uur

Vrijdagdagavond:

19:00 – 20:15 uur (gemengde groep met volwassenen) 

Locatie:

SportsPalace

Nieuwe Dukenburgseweg 7
6534 AD Nijmegen

(Voldoende parkeergelegenheid)

Nijmegen Noord (Oosterhout & Lent)

Lestijden:

Woensdagavond:

19:15 – 20:00 uur Sportzaal De Ster in Lent

Vrijdagavond:

19:15 – 20:15 uur Gymzaal De Grote Boel in Nijmegen Oosterhout

(Voldoende parkeergelegenheid)

Veenendaal (Gymzaal De Vallei)

Lestijden:

Dinsdagavond:

18:30 – 19:30 uur

Locatie:

Gymzaal de Vallei

Sportlaan 3

3905 AD Veenendaal

(Voldoende parkeergelegenheid. Let op: Ingang via de fitness en dus NIET via het zwembad. Na binnenkomen rechtsaf de trap af en daar is de gymzaal.)

Ede-Wageningen

In Ede kunnen tieners terecht vanaf 14 jaar en ouder.

Lestijden:

Maandagavond:

19:00 – 20:15 uur (gemengde groep met volwassenen)

Woensdagavond:

19:30 – 20:30 uur (gemengde groep met volwassenen)

Locatie:

Gymzaal Enka (Enka-terrein)

Sterkerij 16, 6717 XR  Ede

Provided Physiotherapies

Sporten via Stichting Leergeld

Vindt u de weerbaarheid en het zelfvertrouwen van uw kind belangrijk, maar heeft u (tijdelijk) een wat kleiner financieel budget, door bijvoorbeeld het verlies van uw baan, of misschien heeft u een uitkering? Dan komt u wellicht in aanmerking voor een subsidie voor uw kind. Stichting Leergeld is een instantie die het zich tot doel heeft gesteld elk kind de mogelijkheid te bieden om te sporten. Op onderstaande link vind u meer informatie over de werkwijze en aanmeldprocedure van Stichting Leergeld. Binnen Institute Krav Maga Netherlands trainen meerdere kinderen en tieners via Stichting Leergeld. We maken op uw verzoek voor u netjes een factuur die u kunt indienen bij Stichting Leergeld.

https://www.leergeldnijmegen.nl/homepagina

Stichting Leergeld

Leergeld heeft als missie het voorkomen van sociale uitsluiting van kinderen uit gezinnen met minimale financiële middelen. Leergeld biedt de mogelijkheid aan deze kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar om te kunnen deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. Hierdoor kunnen ook deze kinderen hun sociale vaardigheden en kennis verder ontwikkelen en later als volwassenen meer volwaardig participeren in de samenleving. Door deze kinderen niet buiten te sluiten, wordt bovendien voorkomen dat de maatschappij er later duur “leergeld” voor gaat betalen. Het motto van Leergeld is: Alle kinderen mogen meedoen, want nu meedoen is straks meetellen.

Starten met Tiener Krav Maga


Gratis Proefles

Je mag bij Institute Krav Maga Netherlands een gratis proefles doen. Na de proefles kan je gelijk instromen en beginnen met je Krav Maga training.

Nog vragen?

  • info@institute-kravmaga.nl
  • +31 6 28685666