Skip to main content

Personal 
Training

Buiten de reguliere lessen om is het bij Institute Krav Maga NL tevens mogelijk om personal training te krijgen op het gebied van Krav Maga en zelfverdediging. Deze trainingen worden toegespitst op uw wensen en behoeften. De trainingen kunnen plaatsvinden op dagen en tijden die u goed uitkomen. Ook trainingen in het weekend zijn mogelijk. U kunt zelfs uw voorkeur voor een locatie aangeven. Ook de inhoud van de training kan worden aangepast naar uw specifieke behoeften. Denk aan bepaalde onderwerpen die voor uw werk of situatie extra aandacht behoeven zoals meer nadruk op het verdedigen tegen steek of vuurwapen, of wat te doen bij een beroving of aanranding.

Wilt u getraind worden met de nadruk op het verbeteren van uw fysieke conditie? Werken op de stootkussens, buikspier oefeningen, conditietraining en kettlebell training? Hiervoor kunt u ook bij ons terecht! De instructeur werkt u in het zweet om de door uw gewenste resultaten te verkrijgen.

Er wordt door onze hoofdinstructeurs dagelijks personal training verzorgd in de regio Nijmegen. Ook op onze andere trainingslocaties kan personal training worden gegeven.

Het volgende overzicht betreft een richtprijs. Afhankelijk van de duur en de wensen van de student kan worden afgeweken van deze prijzen. De genoemde prijzen zijn per persoon per uur, excl. btw en eventuele huur van een locatie. Voor trainingen buiten de woonregio’s van onze instructeurs wordt een kilometer en reistijd vergoeding berekend.

Kosten Personal Training:

1 persoon: 60 euro per les

2 personen: 45 euro per persoon per les

3 of 4 personen: 40 per persoon euro per les

5 of 6 personen: 35 euro per persoon per les

Provided Physiotherapies