Skip to main content

Combat
Conditioning

Combat Conditioning is gericht op het verbeteren van kracht en explosiviteit, uithoudingsvermogen, coördinatie, souplesse en doorzettingsvermogen. Je maakt in deze trainingen gebruik van eigen lichaamsgewicht (en dat van een partner). Stoot en trapkussens, zandzakken, kettlebell, sledgehammer, medicineball, bulgarian bag, gewichtsvest en wat je maar kan verzinnen. Ook kan er eventueel buiten worden getraind en kan er gebruik worden gemaakt van wat het gebouw ons te bieden heeft (bv trappenhuis).
M.a.w. we gaan werken aan je vechtfitness (fighting fitness). Natuurlijk is hier ook aandacht voor in de reguliere Krav Maga lessen maar deze les biedt je meer specifieke mogelijkheden en uitdagingen.
Het is belangrijk om fit te zijn als Krav Maga practitioner. Iemand die buiten adem en vermoeid is, is minder goed in staat om een goede technische performance neer te zetten. Wil je ooit de G-levels bereiken dan zal je ervoor moeten zorgen dat je fit bent. Expert levels moeten zelfs vele vechtrondes overleven en moeten topfit zijn.

Combat Conditioning wordt gegeven op locatie Hara in Nijmegen op dinsdagavond:
18.45 – 20.00 uur Beginnersgroep Krav Maga
20.00 – 20.30 uur Combat Conditioning
20.30 – 21.45 uur Gevorderdengroep Krav Maga (leden met P2 en hoger)

Combat Conditioning maakt deel uit van ons Premium Abonnement. Onze premium leden kunnen dus meedoen aan deze les zonder extra kosten!

Provided Physiotherapies

Starten met Krav Maga


Gratis Proefles

Je mag bij Institute Krav Maga Netherlands een gratis proefles doen. Na de proefles kan je gelijk instromen en beginnen met je Krav Maga training. 

Nog vragen?

  • info@institute-kravmaga.nl
  • +31 6 28685666