Instructeursteam Institute Krav Maga Netherlands

Instructeurstrainingen

Het team van Institute Krav Maga Netherlands werkt hard aan hun eigen ontwikkeling. Wij zijn van mening dat de Instructeursopleiding slechts het startpunt vormt van een goede Krav Maga instructeur. Naast de lessen die ze geven, trainen al onze instructeurs een paar keer per week voor zichzelf en hebben we wekelijkse teamtrainingen o.l.v. Hoofdinstructeur Heath Leavitt (Expert 3). Tijdens de teamtrainingen is er, naast het trainen op eigen niveau, ook aandacht voor het onderling afstemmen van technieken, didactiek en lesaanpak en -methoden. Daarnaast worden onze instructeurs gecoacht door de hoofdinstructeur. Een aantal keer per jaar wordt het team intensief getraind door internationale topinstructeurs zoals Joe Ambrosino en Amnon Darsa. Op deze manier kunnen wij, als krav maga instituut, de kwaliteit van onze lessen en onze instructeurs waarborgen en garanderen.

Ons IKMN Team

 • Image 01

  HEATH LEAVITT

  Hoofdinstructeur & Oprichter IKMN

  Graad: Expert 3

  Krav Maga Senior Instructor
  Examiner

  • Civilian Instructor
  • Kids & Teenagers Krav Maga Instructor
  • Krav Maga Women Instructor
  • Combat and Fighter's Instructor
  • CQB Instructor
  • Red Tac One
  • Krav Maga Air Marshal Instructor
  • Primal Move Fundamentals 1 & 2
  • Primal Move Regeneration, Primal Move Velocity, Primal Move Kids
  Gecertificeerd door International Krav Maga Federation (IKMF), Krav Maga Global (KMG), United Krav Maga, het Wingate Institute en de Nat Holman School for Coaches and Instructors.

  Heath is Krav Maga Instructeur sinds voorjaar 2004 en heeft al meer dan 20 instructeurs opgeleid, waaronder 5 Experts.

  Heath is geboren in Maine in Amerika. Hij was een goede baseball speler (pitcher) en volgde Karate lessen. Maar, de sport die hem definieerde als (top)sporter was wielrennen. Hij begon serieus te fietsen toen hij 15 was en heeft dit vervolgens 12 jaar volgehouden. Al snel ging hij fietsen bij een semi-professioneel team, had hij een Elite licentie en ging hij heel Amerika door voor wedstrijden. Vanaf zijn 18e tot zijn 22e ging hij regelmatig naar Europa om daar te racen en verbleef meerdere malen voor een aantal maanden in België om aan grote wedstrijden mee te kunnen doen. Wielrennen is een zware sport en vereist veel toewijding en discipline. Die eigenschappen zijn dan ook inherent aan Heath. Naast het sporten koos Heath ook voor een goede opleiding. Hij ging naar de universiteit om daar Engelse Literatuur en Journalistiek te studeren. Tijdens zijn studie werkte hij als schrijver/ editor voor de universiteitskrant. In 1997 kwam hij naar Nederland in het kader van een uitwisselingsprogramma van de Radboud Universiteit van Nijmegen. Zijn verblijf in Nederland beviel goed en Heath besloot te blijven. Hij is getrouwd met een Nederlandse vrouw, Kirsten. Samen hebben ze 2 kinderen, Grace & Gavin.

  In de tussentijd was Heath begonnen met Aikido. Hij was gefascineerd door vechtsport maar miste bij Aikido de praktische toepassing. Hij zocht een nieuwe sportieve uitdaging. In 2003 werd Heath geselecteerd om mee te doen aan een survival cursus van de Boulder Outdoor Survival School.(http://www.boss-inc.com/0228day.html) Dit is de zwaarste civiele survival cursus die er is, een survival van een maand in de wildernis van Utah in Amerika.

  frank1

  In dat jaar raakte Heath gefascineerd door Krav Maga, een zelfverdedigingssysteem wat tot toen nog vrij onbekend was in Nederland. In het voorjaar van 2004 werd hij Krav Maga instructeur na een zware opleiding gegeven door Master Eyal Yanilov van de International Krav Maga Federation (IKMF). Het was de eerste Krav Maga instructeurscursus in Nederland en Heath behoort dus tot de eerste generatie Krav Maga instructeurs in Nederland. In 2004 is hij gelijk begonnen met het geven van Krav Maga lessen in Nijmegen.

  Heath volgt elk jaar alle vervolgtrainingen die de federatie organiseert voor de instructeurs. Daarbij volgt hij regelmatig specialisatiecursussen in het buitenland. Bijvoorbeeld: In 2006 is hij naar Polen gegaan voor City Extreme, gespecialiseerd in urban close quarter fighting. In 2007 ging Heath naar Israel (de bakermat van Krav Maga) voor verdere specialisatie. O.a. het verdedigen van derden, verdediging in (rijdende) auto’s en wapentraining. In 2009 volgde hij bij de IKMF de specialisatie tot Kids Krav Maga Instructor bij Master Ze'ev Cohen (zie http://www.kidzkrav.nl/) In juni 2010 is Heath naar het befaamde Expert Camp gegaan in Israel waar hij onder leiding van Eyal Yanilov en Amnon Darsa is geslaagd voor Expert 1. In december 2010 heeft Heath met succes de Combat & Fighter's Instructor's Course van Krav Maga Global (KMG) in Budapest afgerond. In 2010 zijn Heath en Kirsten allebei full-time gaan werken voor Institute Krav Maga Netherlands. Het instituut heeft daardoor een grote professionalisering ondergaan en is de activiteiten en het team gaan uitbreiden.

  amnon In mei 2011 is Heath weer voor Expert Camp naar Israel gegaan, dit keer onder leiding van Master Avi Moyal en Amnon Darsa van de IKMF, om te trainen en helemaal up to date te zijn met de nieuwste ontwikkelingen binnen Krav Maga. Eind 2011 volgde hij de CQB Instructor's course van Master Tomasz Adamczyk in Polen. In januari 2012 heeft Heath in Budapest Expert Camp van Krav Maga Global (KMG) gedaan als voorbereiding op zijn examen in Israel. In maart 2012 heeft Heath de Primal Move National Instructor's course gevolgd in Budapest en is National Director geworden voor Primal Move.
  e2zev  In het voorjaar van 2012 is Heath weer naar Expert Camp van Krav Maga Global (KMG) in Israel gegaan en is daar onder leiding van Master Eyal Yanilov en Master Ze'ev Cohen geslaagd voor Expert 2. e2eyal 

  heatheyal

  In 2013 heeft Heath zich o.l.v. Peter Lakatos verder gecertificeerd in Primal Move namelijk PM Kids, PM Regeneration, PM Fundamentals 2 en PM Velocity. In 2014 vierde Heath zijn 10 jarig jubileum als Krav Maga Instructeur en 10 jaar samenwerking met Master Eyal Yanilov.
  In 2014 en 2015 heeft Heath deelgenomen aan City Extreme van United Krav Maga. Ook nam hij deel aan United Winter Camp in Kolobrzeg, Polen. In april 2015 is hij geslaagd voor de gespecialiseerde cursus Red Tac One (Tactical Combat Medical course). In september 2015 heeft hij tevens de Krav Maga Air Marshal course volbracht. Na 3 jaar trainen voor E3, Expert 3 training (KMG E-Camp) in Israel en KMG E-Camp in Budapest en na gespecialiseerde trainingen van United Krav Maga in Polen is Heath op 21 december 2014 geslaagd voor zijn Expert 3 level.

  In mei 2016 is Heath weer naar Israel gegaan om daar de Krav Maga Instructor certificering te volgen van het Wingate Institute for Physical Education and Sports (nationaal sport instituut van Israel) en de Nat Holman School for Coaches and Instructors. We zijn trots dat we als instituut deze certificering hebben ontvangen. Het Wingate instituut staat garant voor instructeursopleidingen van de hoogste kwaliteit en bepaalt in Israel en wereldwijd de standaarden voor Krav Maga.
  Heath is nu aan het trainen voor Expert 4. Hij is voornemens zijn Expert 4 examen te gaan afleggen o.l.v. Amnon Darsa. Heath behoort daarmee tot de absolute wereldtop in Krav Maga!
  1493462 934506603227917 71228965833659121 o 10924252 898343373543686 6024086559741150180 o


  Wil je meer weten over Heath? Er is in de zomer van 2014 een korte documentaire over hem gemaakt:

  BewarenBewarenBewaren
 • Image 01

  David

  Instructeur IKMN

  School: Institute Krav Maga Netherlands
  Graad: Expert 1
  Civilian Instructor
  Primal Move Fundamentals 1
   

  In het dagelijks leven is David werkzaam als advocaat. Hij heeft zijn eigen advocatenkantoor.

  David traint al sinds 2005 Krav Maga bij Heath in Nijmegen. Hij heeft in 2010 en 2011 deelgenomen aan het Graduate Camp in Israël. In het najaar van 2011 heeft David examen gedaan bij Tal Kvores en is hij geslaagd voor G5. Hij is als G5 de instructeursopleiding in gegaan, iets wat bijna nooit voorkomt. In de winter van 2011-2012 is David naar Servië gegaan om daar deel te nemen aan de General Instructor Course van Krav Maga Global (KMG). Natuurlijk is hij geslaagd. In juni 2013 is David tijdens KMG's Expert camp geslaagd voor zijn Expert 1 diploma. Hij is nu aan het trainen voor Expert 2.


  David en Heath, Graduate Camp in Israël, juni 2011


  David tijdens IKMN's Krav Maga Bootcamp, mei 2011


  David die los gaat tijdens zijn Graduate 5 examen, Defending Against Multiple Attackers, Nijmegen, december 2011.

  BewarenBewarenBewaren
 • Image 01

  Roy

  Instructeur IKMN

  School: Institute Krav Maga Netherlands
  Graad: Expert 2
  Civilian Instructor
  Primal Move Fundamentals 1
   


  Roy traint al vanaf zomer 2006 Krav Maga bij Heath in Nijmegen. In de zomer van 2011 heeft Roy de Civilian Instructors Course gedaan en is geslaagd voor zijn instructeursdiploma. In december 2012 heeft Roy examen gedaan bij Eyal Yanilov en is geslaagd voor zijn Graduate 5 level. In maart 2014 is Roy samen met Heath naar het Expert camp in Boedapest gegaan om daar te trainen en examen te doen. O.l.v. Eyal Yanilov is hij daar geslaagd voor Expert 1!
  In juni 2016 heeft Roy examen gedaan onder leiding van Joe Ambrosino van Institute Krav Maga UK en IKMN Hoofdinstructeur Heath Leavitt en hij is geslaagd voor Expert level 2.
  Naast Krav Maga is Roy ook graag bezig met kettlebell training en hardlopen. Hij verzorgt personal training en workshops met zijn eigen bedrijf Athletica Strength & Conditioning. Naast het lesgeven blijft hij natuurlijk ook gewoon trainen bij Heath.

  1977285 726569194054439 1392218873 n  Boedapest, maart 2014, geslaagd voor Expert 1 met Master Eyal Yanilov!

  Roy tijdens Krav Island (trainingsweekend van Institute Krav Maga Scotland op eiland in Loch Lomond)


  Roy tijdens een van zijn lessen in Ede-Wageningen.

  BewarenBewarenBewaren
 • Image 01

  Tom

  Instructeur IKMN

  School: Institute Krav Maga Netherlands
  Graad: Expert 1
  Civilian Instructor
  Primal Move Fundamentals 1
   

  Nadat Tom een aantal jaren Krav Maga heeft getraind bij Heath en Hans is hij begonnen aan de interne instructeursopleiding van IKMN. In augustus 2012 heeft Tom de instructeurscursus van Krav Maga Global afgerond in Duitsland. In het dagelijks leven is Tom bezig met de officiersopleiding van de landmacht. Hiervoor heeft hij de opleiding Leraar Lichamelijke Opvoeding gedaan aan ALO. Eerder heeft hij al de CIOS (Centraal Instituut Opleiding Sportleiders) gedaan. In oktober 2013 heeft Tom zijn G3 diploma behaald bij Ze'ev Cohen van Krav Maga Global (KMG). Op 8 juni 2014 is Tom geslaagd voor G4 o.l.v. Emmanuel Ayache van KMG. In februari 2015 is hij geslaagd voor zijn G5. In juni 2016 heeft Tom het Expert level 1 behaald.
  Expertsthree
  Edward, Roy en Tom met hoofdinstructeur Heath na het succesvol volbrengen van het Expert examen.

  2014-09-28 11.16.38-3

  10371695 769323509779007 8877833182639233636 n

  10440886 768778826500142 3305656666852313650 n
  Geslaagd voor G4!

  BewarenBewarenBewaren
 • Image 01


  Edward

  Instructeur IKMN


  School: Institute Krav Maga Netherlands

  Graad: Expert 1

  Civilian Instructor

  Edward traint al vanaf 2005 bij Heath in Nijmegen. Na eerst een jaar de IKMN interne training tot instructeur te hebben gevolgd, heeft Edward in juli en augustus 2013 in Tsjechië o.l.v. Krav Maga Global de General Instructor's Course gedaan en is geslaagd voor zijn instructeursdiploma. In oktober 2013 heeft Edward o.l.v. Ze'ev Cohen van Krav Maga Global (KMG) zijn G3 gehaald. In juni 2014 is Edward geslaagd voor G4 o.l.v. Emmanuel Ayache van KMG.  In februari 2015 is Edward geslaagd voor zijn G5. In juni 2016 heeft Edward het Expert level 1 behaald.


  10422211 934071319970891 7825176544981628130 n


  gicguys
  Edward, Jamie en Robin met Emmanuel Ayache in Tsjechië tijdens de instructeursopleiding.
  BewarenBewarenBewaren
 • Image 01

  Jorn

  Instructeur IKMN

  School: Institute Krav Maga Netherlands
  Graad: Graduate 4
  Civilian Instructor
   

  In het dagelijks leven studeert Jørn geneeskunde aan de Radboud Universiteit in Nijmegen.

  Jørn traint sinds 2007 Krav Maga bij Heath in Nijmegen. In de zomer van 2011 heeft Jørn de Civilian Instructors Course gedaan en is geslaagd voor zijn instructeursdiploma. In het voorjaar van 2012 heeft Jørn gekampt met een vervelende blessure, een gescheurde meniscus. Gelukkig is alles goed gekomen en in december 2012 is Jørn bij Eyal Yanilov geslaagd voor zijn G2 examen. In oktober 2013 heeft hij bij Ze'ev Cohen zijn G3 behaald. In februari 2015 is Jørn geslaagd voor zijn G4.

  De instructeurs van IKMN werken hard aan hun eigen ontwikkeling en blijven altijd leren! Dit betekent hard trainen en studeren.
  Jorn in actie met KMG hoofdinstructeur Eyal Yanilov, december 2012.

  150118 851032824941408 2504149827058699862 n

  BewarenBewarenBewaren
 • Image 01


  Jamie

  Instructeur IKMN


  School: Institute Krav Maga Netherlands

  Graad: Graduate 4

  Civilian Instructor

  Jamie traint al vanaf 2008 bij Heath in Nijmegen. Na eerst een jaar de IKMN interne training tot instructeur te hebben gevolgd, heeft Jamie in juli en augustus 2013 in Tsjechië o.l.v. Krav Maga Global de General Instructor's Course gedaan en is geslaagd voor zijn instructeursdiploma. In juni 2014 is Jamie geslaagd voor G3 o.l.v. Emmanuel Ayache van KMG. In februari 2015 is hij geslaagd voor zijn G4.  gicguys
  Edward, Jamie en Robin met Emmanuel Ayache in Tsjechië tijdens de instructeursopleiding.
  BewarenBewarenBewaren
 • Niels-
  Niels

  Instructeur


  School: Institute Krav Maga Netherlands

  Graad: Graduate 4


  Niels traint al 5 jaar (sinds april 2010) bij Heath in Nijmegen. Naast zijn dagelijks werk is hij ook ski-instructeur. Niels geeft vooral les in Nijmegen, Boxmeer en directe omgeving. In juni 2014 is Niels geslaagd voor zijn G2 olv Emmanuel Ayache van Krav Maga Global (KMG). In januari 2015 is Niels begonnen aan de instructeursopleiding van United Krav Maga. Eind maart 2015 heeft hij de instructeursopleiding succesvol afgerond en heeft hij examen gedaan voor G3. In juni 2016 is Niels geslaagd voor G4.


  10930940 936271389750884 2482000274206182353 o
  Niels na het behalen van zijn G3 met Hoofdinstructeur Heath en Global Team Member Robert Tercjak

  1381839 633460273365332 668031379 nBewarenBewarenBewarenBewaren
 • Image 01

  Rob

  Instructeur


  School: Institute Krav Maga Netherlands

  Graad: Graduate 4

  Rob is ex korps mariniers, een fantastische vent en een IKMN-er in hart en nieren. Hij traint al sinds de zomer van 2005 bij Heath. Instructeur worden is iets wat al heel lang op Rob zijn wensenlijstje staat maar door omstandigheden is het er nog niet van gekomen. Maar in 2015 dus wel! Rob is 50 jaar, topfit & ijzersterk, en een voorbeeld voor ons allemaal. Wij zijn blij dat hij met zijn levenservaring deel is gaan uitmaken van ons team. Wij streven ernaar een zo goed mogelijk team te zijn met een breed scala aan kwaliteiten en achtergronden en Rob past hier mooi in. Rob geeft regelmatig les in Nijmegen en directe omgeving. In december 2012 is Rob geslaagd voor G2 olv Eyal Yanilov. In januari 2015 is Rob begonnen aan de instructeursopleiding van United Krav Maga. Eind maart 2015 heeft Rob de instructeursopleiding succesvol afgerond en heeft hij examen gedaan voor Graduate 3. In juni 2016 is Rob geslaagd voor G4.


  10341691 770974466281946 296617269093245461 n

  10914841 900936646617692 4555485641694865767 o
  Rob tijdens de instructeurscursus met Master Tomasz Adamczyk & Hoofdinstructeur Heath Leavitt
  BewarenBewarenBewarenBewaren
 • Niels-
  Geertjan

  Instructeur


  School: Institute Krav Maga Netherlands

  Graad: Graduate 4


  Geertjan traint al bijna 6 jaar (sinds mei 2009) jaar bij Heath in Nijmegen. Hij geeft regelmatig les in Boxmeer, Venray en Venlo maar komt ook op andere locaties in actie. In juni 2014 is Geertjan geslaagd voor zijn G2 olv Emmanuel Ayache van Krav Maga Global (KMG). In januari 2015 is Geertjan begonnen aan de instructeursopleiding van United Krav Maga. Eind maart 2015 heeft hij de instructeurscursus succesvol afgerond en heeft hij examen gedaan voor G3. in juni 2016 is Geertjan geslaagd voor G4.


  16885 934474186597271 7965740712163148035 n
  10421139 768180559893302 7584051867248769559 n
  Geertjan vlak na het behalen van zijn G2-level olv Emmanuel Ayache.
  1382220 633519926692700 921081934 n
  BewarenBewarenBewarenBewaren
 • Image 01

  Christiaan

  Instructeur IKMN

  School: Institute Krav Maga Netherlands
  Graad: Graduate 3
  Civilian Instructor
   

  Nadat Christiaan een aantal jaren heeft getraind bij Heath in Nijmegen is hij begonnen aan de interne instructeursopleiding van IKMN. In december 2012 heeft Christiaan de instructeurscursus van Krav Maga Global afgerond in de bakermat van Krav Maga, Israel. In de zomer van 2013 is Christiaan getrouwd met Jasmijn. 8 Juni 2014 is Christiaan geslaagd voor G3 o.l.v. Emmanuel Ayache van KMG.
  Christiaan ontvangt zijn instructeursdiploma en G2 diploma van Ze'ev Cohen in Israel, december 2012.


  Tijdens de GIC in Israel trainde Christiaan met vele verschillende instructeurs van het KMG Global team en natuurlijk ook met hoofdinstructeur Eyal Yanilov.

  10360550 768778869833471 2694965681585026579 n
  Juni 2014, Geslaagd voor G3 met Emmanuel Ayache!

  BewarenBewarenBewaren
 • Niels-
  Dinneke

  Instructeur IKMN


  School: Institute Krav Maga Netherlands
  Graad: Graduate 2  Dinneke is in het najaar van 2014 begonnen met de interne opleiding van IKMN. In januari 2015 is Dinneke begonnen aan de instructeursopleiding van United Krav Maga. In de maanden januari, februari en maart is ze daarbij intensief getraind door Master Tomasz Adamczyk, Elina Toneva(E4) en Robert Tercjak (E3). Eind maart 2015 heeft ze de instructeursopleiding succesvol afgerond en heeft ze daarbij examen gedaan voor G1. Ze houdt zich binnen ons instituut met name bezig met het optimaal begeleiden van onze vrouwelijke leden maar weet zich ook zeer goed staande te houden tussen de stoere mannen. Je kan Dinneke op al onze locaties tegenkomen. In juni 2016 is Dinneke geslaagd voor G2. In februari 2017 heeft Dinneke nog een instructeursdiploma erbij gekregen, namelijk het instructeurscertificaat van Amnon Darsa van SMART Krav Maga.
  28122-

  10914729 899605270084163 9058051783040816870 o
  Dinneke met Master Tomasz Adamczyk en Hoofdinstructeur Heath LeavittBewarenBewarenBewaren
 • Rob B2015-02-09 20.58

  Instructeur IKMN


  School: Institute Krav Maga Netherlands
  Level: G1  Rob assisteert Heath wekelijks bij de tienerlessen in Malden en Nijmegen. Rob is in februari 2015 geslaagd voor zijn P5 en maakt deel uit van het IKMN Elite Team. In juni 2016 is Rob geslaag voor zijn G1. In de zomer van 2016 is Rob begonnen aan de officiele IKMN Instructeursopleiding. Rob zal in februari 2017 zijn opleiding afronden met de Krav Maga Instructeursopleiding van Amnon Darsa (SMART Krav Maga).
   

  BewarenBewarenBewarenBewaren
 • Gideon

  Instructeur IKMN

  13882173 1241578649220155 4050959460166283489 n

  School: Institute Krav Maga Netherlands
  Level: G1

  Gideon heeft in februari 2017 zijn opleiding afgerond met de Krav Maga Instructeursopleiding van Amnon Darsa (SMART Krav Maga). Je komt Gideon regelmatig tegen in Veenendaal en Ede en ook in Nijmegen staat hij regelmatig op de mat.
  gid

  BewarenBewarenBewarenBewarenBewaren
 • Niels-
  Christopher

  Instructeur IKMN


  School: Institute Krav Maga Netherlands
  Graad: Graduate 1  Christopher traint al 5 jaar bij IKMN. Hij staat erom bekend alle interessante Krav Maga seminars, kampen en trainingen in West Europa af te lopen en heeft dan ook een Krav paspoort om jaloers op te zijn. Chris is psycholoog, trainer en coach met als specialisme kinderen & tieners. In januari 2015 is Christopher begonnen aan de instructeursopleiding van United Krav Maga. Eind maart 2015 heeft hij de instructeursopleiding succesvol afgerond en heeft hij examen gedaan voor Graduate 1. Christopher valt af en toe in op de locaties Veenendaal en Ede en je kan hem verder op al onze locaties tegenkomen.


  10931650 901215643256459 5247042213783885229 o

  10920102 901215636589793 5351663620867123765 o

  10861091 901215623256461 1233699840004847851 o
  BewarenBewarenBewarenBewarenBewaren
 • Niels-
  Roberto

  Kidz Krav Instructeur


  School: Institute Krav Maga Netherlands

  Graad: Graduate 3

  Roberto assisteert Heath tijdens de Kidz Krav lessen en maakt deel uit van het Elite Team. In oktober 2013 is Roberto geslaagd voor zijn G1 olv Ze'ev Cohen van Krav Maga Global (KMG). In juni 2014 heeft hij zijn G2 behaald olv Emmanuel Ayache van KMG.  In februari 2015 is Roberto geslaagd voor zijn G3. Sinds twee jaar verzorgt hij samen met Heath de Kidz Krav lessen.


  11014677 920513114660045 1043478630005444236 n

  2015 04 20 22.11.18Roberto & Kidz Krav

   

   

  BewarenBewarenBewaren
 • Ashley2017 02 24 22.21.19

  Instructeur IKMN

  School: Institute Krav Maga Netherlands

  Nadat Ashey klaar was met haar militaire dienst in de IDF (Israeli Defense Forces) is ze begonnen aan haar universitaire studie als engineer. Tijdens haar studie kwam ze naar Nijmegen en ging daar lessen Krav Maga volgen. Ze was op slag verliefd op het systeem en ging direct 5x per week trainen. Van het een kwam het ander. Ze ging naar seminars in binnen- en buitenland en in 2016 ging ze naar het SMART camp in Israel onder leiding van Amnon Darsa. In februari 2017 heeft ze de instructeursopleiding van Amnon Darsa in Nijmegen succesvol afgerond.
 • Gabriel13442159 10154232262047790 6890570242798378642 n

  Instructeur in Opleiding

  School: Institute Krav Maga Netherlands
  Level: G1

  Gabriel is instructeur in opleiding en zal in 2017 zijn opleiding afronden met de Krav Maga Instructeursopleiding van Amnon Darsa (SMART Krav Maga).  13327444 10154194457822790 5234267119588394589 n

  13495172 10154235471547790 4317499575717455040 n

  BewarenBewarenBewaren
 • Rijeandrow

  Kidz Krav Instructeur in Opleiding

  School: Institute Krav Maga Netherlands
  Level: G1

  Rijeandrow is Kidz Krav Instructeur-in-Opleiding en assisteert Heath wekelijks bij de Kidz Krav lessen in Nijmegen.

 • Mirjam

  Kidz Krav Instructeur in Opleiding

  School: Institute Krav Maga Netherlands

  Mirjam is Kidz Krav Instructeur-in-Opleiding en assisteert Heath & Roberto bij de Kidz lessen in Milsbeek.
 • Niels-
  Kirsten


  Manager IKMN


  School: Institute Krav Maga Netherlands
  Kidz Krav Instructor
  Kirsten is de manager van IKMN en verantwoordelijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering. Haar takenpakket is uitgebreid; ze doet de planning van de lessen en de locaties, is verantwoordelijk voor PR & communcatie, sociale media, vormgeving & fotografie en video, creëert en beheert alle websites, doet de boekhouding en beheert de ledenadministratie. Ze runt ook de webshop Kravstore.nl. Daarnaast is ze tevens Kidz Krav instructeur. Ze verzorgt al 6 jaar samen met Heath de Kidz Krav lessen in Milsbeek.

  11313033 973774479333908 3852425153796283759 o

  BewarenBewarenBewaren
 • Charlaine

  13466213 1310901885605707 5728776761115421255 n

   

  Assistent Manager
  Videograaf

  In de winter van 2016 heeft Institute Krav Maga Netherlands weer een grote stap gezet in het kader van verdere professionalisering en optimale dienstverlening door Charlaine in dienst te nemen. Charlaine versterkt de backoffice als assistent manager en gaat o.a. aan de slag met social media en videoprojecten. Met haar HBO opleiding Communicatie en Multimedia Design past ze perfect ons team. We kennen haar natuurlijk al jaren want ze heeft al vele video projecten voor ons opgeleverd. Zo is zij ook de videograaf van Krav Coach, het online trainingstool van IKMN. Charlaine kan je vinden op ons IKMN kantoor in Nijmegen Noord. Ook zal je haar tegenkomen bij onze events.


  12801154 1225608257468404 8786883049988511000 n

  BewarenBewarenBewaren

Deze website maakt gebruik van cookies om de functionaliteit te optimaliseren. Wilt u meer weten over het gebruik van cookies lees dan onze privacy policy.

Ik accepteer cookies van deze site.